Equiocare hevoshieronta Equiocare referenssit yhteystiedot Facebook Instagram Equiocare referenssit yhteystiedot

Equiocare

YRITYS

HEVOSHIERONTA

PALVELUT

HOITOVÄLINEET

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

Facebook

Instagram

Equiocare - tähtää korkealle!

EQUIOCARE syntyi rakkaudesta hevosiin ja unelmasta vaikuttaa hevosten hyvinvointiin. Kilpailin itse esteratsastuksessa kansainvälisellä tasolla 90-luvulla (Ranska, Belgia, Hollanti, Saksa; Nuorten EM-kilpailut Lissabon Portugal 1998), ja käytin tuolloin usein hierojia ylläpitämään hevosteni lihaskuntoa. Jännittyneet hevoset rentoutuivat ja jo sulavaliikkeiset hevoset saivat lisää elastisuutta –nämä havainnot saivat minut haaveilemaan jo silloin opiskelevani hevosten fysioterapeutiksi.

Hevosurani sisälsi kilparatsastuksen lisäksi töitä ratsuttajana, tallimestarina, ja valmentajana; hyvin usein lähdin myös mukaan auttamaan ja hoitamaan hevosia kilpailuihin eri ratsastajille. Kokemusta löytyy niin kilparadalta hevosen selästä kuin hevosen kokonaisvaltaisesta hoidosta, ja uskon tämän tuovan lisäarvoa hoitoihini yhdessä kahden vuoden Ruotsissa suorittamani EQUIOPAT-linjan syventävien opintojen kanssa.

EQUIOCAREn visio on saada hevoset, yhteistyössä omistajien ja ratsastajien kanssa, liikkumaan rennommin ja iloisemmin, mahdollistaen optimaalisen lihaskunnon kaikkiin urheilusuorituksiin. EQUIOCAREn missio on luoda ymmärrystä hevosten hyvinvoinnista ja lihaskunnon merkityksestä –niin harrastusratsastuksen kuin kilpaurheilun eduksi. Kropastaan rento, elastinen ja tasapainoinen hevonen on tulos kun kaikki teemme yhteistyötä: hevoshierojat, kiropraktikot, muut hyvinvoinnin toimijat, kengittäjät, valmentajat, ratsastajat, hoitajat ja omistajat.

Kerääthän ympärillesi tiimin, jonka sydämen asia on huolehtia hevosesi hyvinvoinnista!