Equiocare hevoshieronta Equiocare referenssit yhteystiedot Facebook Instagram Equiocare referenssit yhteystiedot

Equiocare

YRITYS

HEVOSHIERONTA

PALVELUT

HOITOVÄLINEET

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

Facebook

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvelut

GSM-tekniikan mukainen manuaalinen hieronta huomioi jokaisen eri hevosen yksilölliset tarpeet. Tarpeen mukaan hoidossa käytetään sähköterapiaa tai laseria.

Hoitokäynti alkaa hevosen lihaskunnon arvioinnilla, jolloin omistaja/ratsastaja kertoo mahdollisista ongelmista tai muutoksista liikeradoissa tai muussa, esim. käyttäytymisessä. Tunnustelun jälkeen arvioidaan mitä osaa hoidetaan –hoito tapahtuu lihasryhmittäin siellä missä on suurin tarve.
Yhdessä omistajan/ratsastajan kanssa voidaan laatia yksilöllinen hoitokalenteri, mukautuen esim. kilpailu- ja valmennuskalenteriin. Jotta lihaskudoksien jännitystiloja saadaan avattua ja lihaksia muokattua ja rentouduttua on hyvä hoitaa hevonen kuuriluontoisesti 3-4 kertaa. Tehokkain lihashuolto tapahtuu säännöllisesti.

Lihaskunnosta huolehtiminen on yhtä palkitsevaa riippumatta siitä käytetäänkö hevosta harrasteratsuna tai kilpaurheilijana. Otathan huomioon, että aloittaessasi treenit taas talven kisatauon jälkeen myös hyväkuntoisen hevosen lihakset voivat kipeytyä ja jännittyä –edistä hevosesi palautumista ja kuntoutumista optimaalisesti pitkän tauon jälkeen hieronnan avulla.

Pidäthän huolen siitä että hevosesi odottaa hoitoaan tallissa puhtaana ja kuivana!

Hinnasto

Ensimmäinen käynti sisältää kattavan tunnustelun, konsultaation hevosen omistajan kanssa sekä hoitosuunnitelman laatimisen. Varaathan vähintään 15min aikaa konsultaatiolle ennen ensimmäistä hoitoa!

Hieronta 60min: 80€.
Hinta sisältää alv 24% sekä matkakulut (pääkaupunkiseudulla).

Maksutavat:
-Käteinen
-Kortilla paikanpäällä EQUIOCAREn kaukopäätteellä (iZettle)
-EQUIOCAREn tilille etukäteen

Konsultointi & esitelmät/luennot

Oletko järjestämässä hevosen hyvinvointia käsittelevää tilaisuutta kotitallillasi, ratsastusseuran tai hevosystäviesi kanssa? Tulen mielelläni luennoimaan tai pitämään esitelmää hevoshierontaan liittyvistä aiheista, hevosen biomekaniikasta, hevosen lihasten hyvinvoinnista, varusteiden merkityksestä, kuntoutuksesta, kilpailukauden lihashuollosta yms.