Equiocare Equiocare referenssit yhteystiedot Facebook Instagram Equiocare referenssit yhteystiedot

Equiocare

YRITYS

HEVOSHIERONTA

PALVELUT

HOITOVÄLINEET

REFERENSSIT

YHTEYSTIEDOT

Facebook

Instagram

 

 

 

 

Hoitovälineet

Manuaalisen hieronnan lisäksi käytän hoitaessani tarvittaessa sähkö- tai laserterapialaitteita.

Syväaaltohoito

Syväaaltohoito on uusi, tehokas ja miellyttävä faskian ja sidekudoksen hoitomuoto. Syväaaltohoito lisää liikkuvuutta, vähentää kipuja sekä lihasjännitteitä hellävaraisesti ja tehokkaasti, parantaen verenkiertoa ja kehon nesteiden liikkuvuutta.  Uudet tutkimukset osoittava,t että faskia, joka yhdistää kaiken kehossa, on terveyden kannalta merkityksellisempi kuin aikaisemmin tiesimmekään.
https://www.atlasbalans.com/fi/

Sähköterapia

Käytän IskraMedical sähköterapialaitetta (www.iskramedical.eu/en/electrotherapy/medio-dyn), joka perustuu diadynaamisiin virtoihin sekä mahdollistaa myös tasavirran ja faradisen virran käyttöä.
ISKRA sähköterapialaite on luotettava ja tehokas (voidaan myös käyttää ihmiseen), ja sen avulla pystyn edesauttamaan lihasten rentouttamista, parantamaan ja tehostamaan verenkiertoa sekä lievittämään särkyä ja tulehduksia. Sähköterapian myötä pääsen hyvinkin syvälle kudokseen, jolloin pääsen työstämään syvällä pinnan alla olevaa kipeää tai jännittynyttä pehmytkudosta/lihasta.
Käytän sähköterapiaa yksinään tai muun hoidon kanssa.

Laser

Laser on tehokas apuväline joka perustuu valoterapiaan. Laserin avulla valoaallot kiihdyttävät ja tehostavat solujen toimintoja. Tämä edesauttaa esim. vahingoittuneen kudoksen uudistumista ja paranemista. Laserilla hoidetaan tehokkaasti mm. iho-ongelmia, tulehduksia, turvotuksia, lihasvaivoja, jännevammoja ja nivelongelmia.

Käytän hoidoissani Optilaserin MPHI VET-laserterapialaitetta.